Pirmą kartą tokius pusryčius skanavau Tunise, su šviežia, ką tik iš kepyklos parnešta balta duona. Aišku, Tunise, tai aštrus patiekalas, nes jie pamišę dėl aštrumo. Mano variantas nėra aštrus, bet jei kas mėgstate aštriai, galite naudoti čili pipiriuką. Šio patiekalo ypatumas yra tas, kad pomidorai turi labai gerai iškepti. Taigi pirmyn!
3-4 asmenims mums reikės:
3-4 pomidorų , nuluptų ir supjaustytų kubeliais
pusė raudonos paprikos, smulkintos
pusė žalios paprikos, smulkintos
1 svogūnas, smulkiai supjaustytas
4 kiaušinių
druskos, pipirų pagal skonį
(jei norite čili pipirą ir galima dėti česnako)
alyvuogių aliejaus kepimui
Linkėjimai, Aida
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą