4-5 asmenims reikės:
1 raudonos paprikos
1 žalios paprikos
4 pomidorų
5 valg. š. alyvuogių aliejaus
4 skiltelės česnako
1/4 arb. š. aštrios paprikos miltelių
1/4 arb. š. kumino miltelių
druskos, pipirų
1 valg. š. smulkintų petražolių ir kalendros
Paruošimas:

Pomidorus nulupkite, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite. Į keptuvę dėkite pomidorus, smulkintą česnaką, prieskonius, alyvuogių aliejų ir viską pakepkite, kol pomidorai suminkštės, geriausia uždaru dangčiu. Tada sudedame paprikas ir dar pakepiname. Pabaigoje sudėkite petražoles ir kalendrą.
Pateikite Taktūką šiltą arba šaltą su duona. SKANAUS!
Nuoširdžiai, Aida
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą