2 puodeliai manų
3 valg. š. cukraus
3 valg. š. minkšto sviesto
žiupsnelis druskos
1 arb. š. kepimo miltelių
apie pusę puodelio pieno
Gamyba LABAI paprasta. Viską išmaišyti, tešla bus gan šlapia,bet minkyti nereikia. Formuoti 0,5 cm storio blynelius ir kepti keptuvėje be riebalų. Prieš kepant pabarstykite manais. Kepant reikia atsargiai vieną kartą apversti, nes blyneliai gan trapūs. Atvėsę, pasidaro tvirtesni, todėl tik iškeptus palikite pastovėti, būkite kantrūs, nors ir labai norite ragauti.
Labai skanu su medumi ir arbata. Taip pat galite tepti džemu ar sūreliu. SKANAUS!
Ačiū Tau Raimonda už pasidalinimą <3
Linkėjimai, Aida
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą