1 puodelio manų kruopų
1 puodelio cukraus pudros
4 puodelių kokoso drožlių
200 g. sviesto
0.5 puodelio dirbtinio medaus, gliukozes sirupo arba "medaus" saldumynams (kurį aš ir naudojau)
3 kiaušinių
1 arb. š. kepimo miltelių
riešutų papuošimui
"medus" saldumynams:
2.5 stiklinių cukraus
pusės citrinos sulčių ar vieno laimo
vanilės ankšties arba ekstrakto
stiklinės vandens
Puošiame turimais riešutais. Tradiciškai puošiama smulkintais pistacijų riešutais. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje apie 180 C laipsnių , kol gražiai paruduos.
Iškepus, ir šiek tiek pyragėliams ataušus, juos merkiame į paruoštą atvėsusį "medų". Ilgai nelaikome, kad netaptų per saldu.
Sese, labai ačiū už šį receptą . Nuostabu. Išbandžiau receptą, super! Nereikia nei sirupo, tirpsta burnoje. Aš dar dėjau migdolų miltų ir vanilės į tą tešlą, tai migdolai duoda tokį malonų skonį. Rekomenduoju visoms išbandyti. Gailėtis tikrai neteks.
AtsakytiPanaikintiLaura Umm Youcef
Kaip malonu, kad isbandet. Dziaugiuosi kad patiko. Jazak Ilahi Khairan
AtsakytiPanaikintiBarak Allahu fyk sese. Dabar šis receptas mano favoritas. Patiko visai šeimynai . Labai ačiū
AtsakytiPanaikintiPatiko, kepsiu dar! Baraka Allahu fiki.
AtsakytiPanaikinti