6 asmenims :
1 jaučio koja, sukapota į gabalus
250 g avinžirnių (mirkytų per naktį)
1 didelis svogūnas, smulkiai pjaustytas
10 česnako skiltelių
druskos
1/2 arb. š. pipirų
1/2 arb. š. imbiero miltelių
truputėlis safrano
1/2 arb. š. cinamono
1/2 arb. š. aštrios paprikos miltelių
kuokštelis petražolių ir kalendros
2 l vandens
Paruošimas:
Kojos gabalus dedame į greitpuodį, sudedame nusausintus avinžirnius, smulkintą svogūną, česnako skilteles, žalumynus, prieskonius, užpilame 2 l vandens ir troškiname apie 1.5 valandos, kol viskas kris nuo kaulų. Ir viskas. Labai paprasta. Šį patiekalą patiekiame su salotomis, ryžiais ar tiesiog su duona. SKANAUS!
Aida
Mmmmmm....
AtsakytiPanaikintiNoriu jaucio koju!!!
👍😍