1 višta, padalinta į 8 dalis
2 svogūnai, sutarkuoti200 gr. avinžirnių
petražolės
druskos
juodųjų maltų pipirų
žiupsnelis cinamono
aliejaus
1 valg.š. sviesto
Tešla vištienos voliojimui:
100gr. miltų.
1 kiaušinio baltymas
250ml pieno
1 valg.š. aliejaus
druskos
pipirų
safrano
aliejaus
1 valg.š. sviesto
Tešla vištienos voliojimui:
100gr. miltų.
1 kiaušinio baltymas
250ml pieno
1 valg.š. aliejaus
druskos
pipirų
safrano
Darbo eiga:
Tuo metu susimaišome tešlą iš reikiamų produktų, užkaičiame aliejų didelėje keptuvėje. Vištieną nusausiname, merkiame į tešlą ir verdame aliejuje. Vėl nusausiname ir dedame atgal į padažą, kur troškinosi, patroškiname dar keletą minučių.
Valgome su prancūziška bagete ar arabiška duona.
Skanaus
Receptu pasidalino Agnė
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą