13 vienetų reikės:
Tešlai:
500 g. miltų
160 g. tarkuoto sūrio
160 g. sviesto
1 valg. š. smulkintų petražolių
druskos
30 ml vandens (na šiaip žiūrėkit, aš dar šiek tiek pyliau)
Įdaras:
300 g. vištienos faršo
1 valg. š. smulkintų petražolių
druskos, pipirų
1 susmulkintas ir apskrudintas svogūnas
150 g. smulkiai pkaustytos mozzarellos
Puošimui:
Plaktas kiaušinis
sezamo sėklų
Minkome tešlą. Tešlai skirtus produktus sudedame į dubenį ir gerai išminkome tešlą.
Įkaitiname aliejų ant vidutinės ugnies ir apkepame vištienos faršą kartu su petražolėmis. Pagardiname druska ir pipirais. Kepdami vis pamaišykite, kad nebūtų didelių gabalų. Sudėkite apskrudintus svogūnus.
Iškepus, nuimkite keptuvę nuo ugnies, sudėkite į dubenį keptuvės turinį ir dar į šiltą faršą sudėkite mozzarellą. Ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite tešlą maždaug 3mm storumu.
SKANAUS
Aida...
Aciu mieloji, jog daliniesi siuo receptuku <3
AtsakytiPanaikintiatrodo labai skaniai ir skamba lengvai ir greitai pagaminami.
butinai isbandysim per si Ramadano menesi :)))
In sha Allah <3 Malonu širdelei
Panaikinti