Vienai porcijai reikės:
1 valg. š. sviesto
1 valg. š. svogūno, smulkiai pjaustyto
1/2 valg. š. migdolų be odelės, pasmulkinto
3 valg. š. marinuotų morkų (iš indelio)
6 džiovintos datulės, supjaustytos
1/2 valg. š. razinų
2 kiaušinių
druskos
Taigi, statome keptuvę ant silpnos ugnies, dedame sviestą. Pakepiname jame svogūną ir migdolus, kol įgaus auksinę spalvą. Sudedame nusausintas morkas, razinas ir datules, viską gerai sumaišome. Apie minutę pakepinam. Supilame praplaktą kiaušinį, pagardintą druska, apibarstome pistacijomis ir kepame su uždengtu dangčiu, kol kiaušinis iškeps.
Patiekiame su šilta pitos duonele. Aš, beje, valgiau jį vieną, labai sotu.
Skanaus!
Nuoširdžiai, Aida
Atrodo kaip pica. Ane?
AtsakytiPanaikintihahaha, keptuvine saldi pica!
AtsakytiPanaikinti